BK Rollo
top-subpages-2022-06.jpg
top-subpages-2022-03.jpg
top-subpages-2022-04.jpg
top-subpages-2022-01.jpg
top-subpages-2022-07.jpg
top-subpages-2022-05.jpg
top-subpages-2022-02.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 19-01-2021

19-1-21 Mange årig Rollo journalist fylder rundt

forord.

Peter Nielsen har altid fuldt og skrevet meget om Rollo. Han ringede og hørte hvordan det gik og sørgede altid for at Rollo var med på landkortet.

Vi snakkede en del om at DM skulle til Svendborg men jeg tøvede lidt. En dag stod der i sport : "SÅ SØG DOG DET DM". Han mente vu helt klart var klar til det og vi søgte. Det var i 2000 og i 2001 havde vi et rigtig godt DM. 

I de 18 år jeg var matchmaker var det ikke mail og sms så jeg mødte op kl. 6.00 ved Peter på redaktionen og fortalte om kampene til fredagen stævne i Svendborg inden jeg kørte på arbejde.

Peter var Rollos mand.

Henrik

Fødselsdag

Peter "Tips" elsker stadig sport

PETER "TIPS" NIELSEN, SVENDBORG

Peter Nielsen, i flere kredse også kaldet Peter “Tips”, Louisenvænget 14, Svendborg,  fylder tirsdag den 19. januar 80 år.

Efter uddannelse som kommis i Grindsted har Peter siden 1963 fungeret som sportsjournalist. Han startede på Tipsbladet i København og tog siden turen med bladet til Svendborg i 1965.

I perioden frem til 2004 arbejdede han på Fyns Amts Avis og Fyns Stiftstidende.

Ligeledes skrev han i cirka 20 år om tysk fodbold til blandt andet Jyllandsposten.

Han var en meget vellidt journalist og havde en naturlig god tilgang til spillere, atleter, kollegaer osv. Peter har også stadig tilknytning til Fyns Amts Avis og kontakt til tidligere kollegaer.

Privat bor Peter sammen med hustru gennem 54 år, Irene. De har gennem hele deres ægteskab rejst meget til Australien, New Zealand, USA, Canada, Bali samt utallige gange til de Kanariske Øer, Kreta og ikke mindst Bornholm.

Også via sit virke som sportsjournalist har Peter rejst verden tynd. Til OL i München og Sydney, samt til diverse EM og VM indenfor flere forskellige sportsgrene.

Ligeledes har han altid været at finde til håndbold i mange haller, fodbold og atletik på utallige stadion, cykelløb udendørs og indendørs, få meter fra bokseringen og til andre sportsgrene.

Familien var med, når det kunne lade sig gøre, og interessen for sport blev bragt videre til hans børn, Dorte og Anette, og nu også til børnebørnene Joachim, Cecilie og Mads, som han følger tæt.

Peter “Tips” følger stadig med i al slags sport, og hvis han ikke er ude omkring, følger han med på tv, hvor han styrer fjernbetjeningen.

Derudover læser han et utal af bøger og aviser. Han har stor interesse for historie, og holder sig aktiv med motionscykel og daglige gåture.

Børnebørnenes beskrivelse af ham er - udover at “Morfar altid har ret”, at han er rolig, velovervejet, rejselysten, god til at tegne og hader modvind og vinter.

Hvis ikke corona havde spændt ben, skulle den runde dag formentlig have været fejret ude i verden. Dagen fejres i stedet med nærmeste familie, og en større fest venter til sommer.