BK Rollo
top-subpages-2022-03.jpg
top-subpages-2022-05.jpg
top-subpages-2022-02.jpg
top-subpages-2022-01.jpg
top-subpages-2022-07.jpg
top-subpages-2022-06.jpg
top-subpages-2022-04.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 05-05-2021

5-5-21 genåbning svær for kampsport

Nu åbner indendørs idræt for alle aldersgrupper

5. maj 2021 Slået fra  Af SIGNE KIRSE ELLEGAARD

Torsdag den 6. maj kan voksne mellem 18 og 69 år med coronapas igen mødes til indendørs idræt i bokseklubberne. Dermed åbnes der nu for alle aldersgrupper. Dog skal idrætsaktiviteten foregå uden kropskontakt for voksne mellem 18 og 69 år.

Med genåbningen for de voksne følger krav om coronapas, ligesom kontaktsport skal begrænses til øvelser uden kropskontakt. Det står klart efter en politisk aftale faldt på plads i nat. Med virkning fra torsdag den 6. maj gælder følgende:

 

Indendørs idræt:

  • Indendørs idræt er tilladt for alle aldersgrupper. Dog skal kontaktsport begrænses til øvelser uden kropskontakt for voksne mellem 18 og 69 år 
  • Der gælder et forsamlingsloft på 25 personer, ink. træner. 
  • Der er krav om coronapas for voksne udøvere fra 18 år og opefter  
  • Der er ikke krav om coronapas for børn og unge, trænere og evt. nødvendige voksne
  • Der skal være min. 4 kvm pr. udøver, så der er god mulighed for at holde afstand

 

 

Udendørs idræt:

  • Forsamlingsloftet er på 75 personer for udendørs idræt i organiseret regi. Både udøvere, trænere, tilskuere mv. tæller med i det samlede antal.
  • Landsholdsboksere og udvalgte boksere på højeste nationale seniorniveau er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner.

 

Næste fase af genåbningen 
Næste fase af genåbningen er planlagt til den 21.maj, og forventningen er, at kontaktsport til den tid også bliver tilladt for voksne over 18 år. 

Hold øje med dabu.dk og dif.dk/corona
Kulturministeriet arbejder på de endelige retningslinjer for genåbningen af indendørs idræt i samarbejde med idrættens organisationer. Retningslinjerne forventes at være klar senere på ugen og meldes ud på dif.dk/corona

Coronapas
DGI og DIF arbejder for en fleksibel og tillidsbaseret løsning, hvor ansvaret for at have et gyldigt coronapas placeres hos den enkelte udøver. Som reglerne er nu, er det den enkelte idrætsforening eller facilitetsejerens ansvar at tjekke for gyldigt coronapas. Læs mere her.

 

Læs mere på dabu.dk