BK Rollo
top-subpages-2022-02.jpg
top-subpages-2022-05.jpg
top-subpages-2022-04.jpg
top-subpages-2022-07.jpg
top-subpages-2022-01.jpg
top-subpages-2022-06.jpg
top-subpages-2022-03.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 09-04-2022

9-4-22 Landskamp

Pressemeddelelse – Mini Landskamp ved ‘Danish Fight Night’ boksegalla

6. april 2022 Slået fra  Af LARS KRISTENSEN

 

Det er med stor glæde, at Danmarks Bokse-Union (DaBU) kan præsentere en mini-landskamp med fire spændende kampe på programmet, når Mogens Palle fra ’Danish Fight Night’ står i spidsen for sin sidste boksegalla i Frederiksberg Hallerne.  

Det bliver den stærke boksenation Belgien, som udvalgte danske landsholdsboksere skal kæmpe med i ringen, torsdag den 21. april – kl. 18:00.  

Publikumsinteressen omkring ’Danish Fight Night’ er altid stor, og ligeledes er den altid garant for god og seværdig boksning. Danmarks Bokse-Unions formand, Lars Brovil udtaler:  – ”Jeg er på DaBU’s vegne stolt og rigtig glad for et samarbejde. Den nuværende bestyrelse har haft en god dialog med Team Palle-lejren omkring bokse-galla’en og ser frem til en vellykket bokseaften, til gavn for hele bokse-Danmark.  

– ”Vi glæder os over at kunne være med til at gøre Mogens Palles sidste stævne som promotor i Danmark til en forrygende bokseaften og med et super lækkert kampprogram fra start til slut,” – afslutter formanden, Lars Brovil.  

Mogens Palle og Bettina Palle fra ’Danish Fight Night’ glæder sig ligeledes over samarbejdet: – ”Det er med stor glæde, at vi nu – i fællesskab med Danmarks Bokse-Union – kan byde tilskuere og seere på hele fire ekstra spændende kampe med de stærke danske landsholdsboksere i kamp mod boksere fra det belgiske landshold.”  

– ”Vi har haft en god og konstruktiv dialog med Danmarks Bokse-Union og formand Lars Brovil, som har et seriøst ønske om at styrke boksesporten i Danmark. Det er blandt andet denne type stævnesamarbejde, der kommer både boksere og boksefans til gode, og som kan være med til at styrke boksningen i Danmark,” lyder det i en fælles erklæring fra Mogens Palle og Bettina Palle.  

Mogens Palle, som har været promotor indenfor professionel boksning i næsten 65 år, har af helbredsmæssige årsager bebudet sin afgang som promotor og glæder sig over at kunne slutte promotor-karrieren af med et brag af et stævne. 

Boksestævnet den 21. april byder på tre titelkampe, blandt andet en spændende IBF-VM-kamp i fjervægt med Sarah Mahfoud og en kamp om den ligeledes officielle EM-titel i super letvægt med Enock Mwandila Poulsen. Mini-landskampen, som indleder stævnet klokken 18:00, kommer dermed til at fungere som en perfekt forret til den resterende del af stævnet.